NKF-N Rogaland Julemøte

 

Lokallag Rogaland inviterer til julemøte tirsdag 8 nov. i Stavanger. Påmeldingsfrist 1. november

Julemøte for NKF-N i Rogaland

Tid: Tirsdag 8. november, kl. 16:15
Sted: Arkeologisk Museum i Stavanger, møterom 1-3

Regionallaget for Rogaland har gleden av å invitere NKF-N medlemmer og assosiater til et faglig- og sosialt treff tirsdag 8. november.

 

Faglig innslag:
Vi har invitert malerikonservator Kristin Rattke til å holde et foredrag med tittelen: «En ny variant av kalddublering». Foredraget vil ta for seg konserveringen av fem store lerretsmalerier av den nederlandske maleren Aart Schoumann (1710-1792) som tilhører palass Huis ten Bosch i Den Haag, Nederland. Rattke kommer til å fokusere på utfordringene ved prosjektet og hvorfor spesifikke metoder og materialer ble valgt ved behandlingen.

 

Etter foredraget er det satt av tid til en presentasjonsrunde og en mulighet til å fremme eventuelle saker og diskusjoner.

Det vil bli servert pizza og noe å drikke. Dersom man har andre ønsker, kan det kjøpes mat i kantinen på Arkeologisk Museum.

Hiv deg rundt og send påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 1. november 2016. Gi beskjed om du har noen allergier o.l.

 

Med vennlig hilsen
Regionallaget i Rogaland ved Hilde Smedstad Moore og Lise Chantrier Aasen

  • Treff: 1022