Velkommen til NKF-N 

NKF-N er den norske seksjonen av Nordisk Konservatorforbund.
En konservator arbeider aktivt eller forebyggende for å bevare og beskytte kulturminner med spesialkunnskaper innenfor materialers kjemiske og fysiske nedbrytningsmønstre. Flere av konservatorene tilknyttet NKF-N tilbyr ulike tjenester. Leter du etter en konservator? Ved å bruke funksjonen "Finn en konservator" kan du finne en konservator som passer dine behov.
Medlemmer av NKF-N har også mulighet til å logge seg inn på medlemssidene, som gir tilgang til intern informasjon.
 

Nyttårsmøte 27.januar kl 17

Velkommen til nyttårsmøte på Kafé Asylet 27. januar 2011 kl 17:00, denne gangen i regi av NKF-N lokallaget Østlandet/Oslo.

 

 

Lokallaget Østlandet/Oslo fikk dessverre ikke organisert julemøte i løpet av desember 2010. Vi kaller derfor inn til et hyggelig og uformelt møte på Kafé Asylet, hvor de som ønsker det kan spise eller bare ta et glass!

Nyttårsmøtet er tenkt som en sosial happening uten et faglig opplegg, men det er selvsagt en ypperlig anledning til å diskutere fag!

Menyen er som følger:

 

•Lammeskank men sopprisotto kr 190
•Dampet torsk med bacon og potetmos kr 180
•Asylets favorittsalat – (med eller uten kylling), feta, oliven og aioli - kr 139,00
•Lun brie - med spekeskinke- kr 125,00
 

Send tilbakemelding (med menyforslag hvis du ønsker å spise) til -- innen mandag 24.01.2011. Kafé Asylet holder til i Grønland 28, vis a vis Grønlands torg midt i bydelen Grønland

 

Håper vi ses!!

 

På vegne av lokallaget Østlandet/Oslo

 

Lily Vikki

  • Treff: 2387