Velkommen til NKF-N 

NKF-N er den norske seksjonen av Nordisk Konservatorforbund.
En konservator arbeider aktivt eller forebyggende for å bevare og beskytte kulturminner med spesialkunnskaper innenfor materialers kjemiske og fysiske nedbrytningsmønstre. Flere av konservatorene tilknyttet NKF-N tilbyr ulike tjenester. Leter du etter en konservator? Ved å bruke funksjonen "Finn en konservator" kan du finne en konservator som passer dine behov.
Medlemmer av NKF-N har også mulighet til å logge seg inn på medlemssidene, som gir tilgang til intern informasjon.
 

Pubkveld med NKF-Ns regionallag Oslo og Østlandet 16.01.2019

Godt nyttår! Nå er det på tide å ta et glass sammen enten juletreet er ryddet ut eller ei... Vi gleder oss til å ses igjen på pubkveld og vi har booket bord på Oslo Mekaniske på Grønland den 16. januar kl.17:00.

Her er det mulighet til å ta med seg mat kjøpt på de ulike restaurantene i nærheten eller take-away hvis noen er sultne. Det er også kort vei fra Jernbanetorget eller T-bane nettet, og på Oslo Mekaniske er det en varm lun stemning med peis og historiske fasader og interiør. Her er ikke musikknivået for høyt og et godt sted for å møtes å slå av en prat og ta seg noe drikke.

Vi håper flest mulig kommer, både de som har mange års erfaring som konservator til de som har akkurat begynt med studier, her er det mulighet for mange spennende diskusjoner.

Vi setter pris på tilbakemelding på sms om du/dere har lyst å komme, så vet vi omtrent hvor mange vi blir... Men etternølere er alltid hyggelig det og! For kontaktinformasjon, se melding på grønn e-post.

Hilsen Mari og Ingrid

  • Treff: 189