Smestad Thomas Ragazzon

Norsk institutt for kulturminneforskning, Org.nr. 913131460

Malerikonservator Thomas Ragazzon Smestad arbeider i dag for Norsk institutt for kulturminneforskning. Thomas utfører konserverings- og restaureringsoppdrag for private kunder, offentlige institusjoner og museer i hele Norge og har ekspertise innen behandling av maleri, bemalte overflater, interiørdekor, polykrom skulptur, historiske bygg, mur og muralmalerier.

Thomas Ragazzon Smestad er utdannet malerikonservator ved Universitetet i Oslo og avsluttet studiet med et halvt års praktikantstilling ved The National Gallery of Canada. Han har i tillegg en tre års utdannelse fra Instituto per l'Arte e il Restauro i Firenze, der han studerte konservering og restaurering av fresker og kalkmaleri samt øvrige typer veggmaleri og dekorasjonsteknikker på mur. I Italia har han blant annet arbeidet med freskene i Paradiso degli Alberti og kalkmaleriene på Istituto Geografico Militare.

Thomas har tidligere arbeidet for Nasjonalmuseet for Kunst, Arkitektur og Design og gjort flere oppdrag for andre stor kulturinstitusjoner som Emanuel Vigeland museum, Forsvarsmuseet og Henie Onstad Kunstsenter.

Kontakt konservatoren her.

Adresse

  • Storgata 2
  • 0155
  • Oslo

Kontakt

  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Telefon: 93632208

Spisskompetanse

    Malerikonservering, Muralmaleri , Mur, Bygning

Nettside

Oppdrag i hele landet

Ja

Rådgivning

Ja

Oppdrag

Ja

© Nordisk konservatorforbund - Norge. 
Laget av akzidenz med CSS og Joomla