Kleiva Ingjerd

Oslo Konserveringsatelier AS, Org.nr. 913 134 087

Malerikonservator Ingjerd Kleiva arbeider for Oslo Konserveringsatelier AS, som utfører konserverings- og restaureringsoppdrag for private kunder, offentlige institusjoner og museer i hele Norge. Oslo Konserveringsatelier eies og drives av malerikonservatorene Ingjerd Kleiva og Fredrik Jong, og holder til i romslige lokaler på Lilleborg i Oslo.
 
Ingjerd har sin spesialisering innen konservering av malerier og bemalte overflater. Fra tidligere har hun erfaring med  konservering  og tilstandsvurdering fra flere museer og kulturinstitusjoner, blant annet Nationalmuseet i København, Nasjonalmuseet,  Akershusmuseene og NIKU. Ingjerd har sin mastergrad i malerikonservering fra Universitetet i Oslo. Der var hun også vitenskapelig assistent i ett år etter endt studium, på et prosjekt knyttet til bevaring av Edvard Munchs kunst.

Ta kontakt med Ingjerd for alt som har å gjøre med malerier, bemalte overflater, veggmalerier, veggdekor, forebyggende konservering, fargeundersøkelser og tilstandsvurderinger.

Kontakt konservatoren her.

Adresse

  • Ivan Bjørndals gate 32
  • 0472
  • Oslo

Kontakt

  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Telefon: 918 69 929

Spisskompetanse

    Malerikonservering

Nettside

Oppdrag i hele landet

Ja

Rådgivning

Ja

Oppdrag

Ja

© Nordisk konservatorforbund - Norge. 
Laget av akzidenz med CSS og Joomla