Velkommen til NKF-N 

NKF-N er den norske seksjonen av Nordisk Konservatorforbund.
En konservator arbeider aktivt eller forebyggende for å bevare og beskytte kulturminner med spesialkunnskaper innenfor materialers kjemiske og fysiske nedbrytningsmønstre. Flere av konservatorene tilknyttet NKF-N tilbyr ulike tjenester. Leter du etter en konservator? Ved å bruke funksjonen "Finn en konservator" kan du finne en konservator som passer dine behov.
Medlemmer av NKF-N har også mulighet til å logge seg inn på medlemssidene, som gir tilgang til intern informasjon.

Epost flom

eeeek!VIKTIG! Er eposten din oppdatert hos NKF-N?

Webredaksjonen beklager epost-flommen som har havnet i våre innbokser. Vi har endelig funnet løsningen, som handler om at eposter som blir returnert som undeliverable fører til at epostene blir sendt på nytt. Derfor er det viktig at eposten der du ønsker å motta grønn epost, mail fra styret, eller spesielle grupper er oppdatert og korrekt.

NB! For å unngå at slike flommer skjer på nytt, er redaksjonen nød til å avabonnere eierne til eposter som kommer i retur. Har vi ikke annen måte å ta kontakt, vil dette skje uten varsel. Hvis du tror du har blitt fjernet fra en liste, kan du selv logge inn på Min Side på NKF-N nettsiden, og skrive inn eposten på nytt. Har du noen som helst trøbbel med å få det til, er det bare å ta kontakt med webredaksjonen, så skal vi hjelpe.

© Nordisk konservatorforbund - Norge. 
Laget av akzidenz med CSS og Joomla