Velkommen til NKF-N 

NKF-N er den norske seksjonen av Nordisk Konservatorforbund.
En konservator arbeider aktivt eller forebyggende for å bevare og beskytte kulturminner med spesialkunnskaper innenfor materialers kjemiske og fysiske nedbrytningsmønstre. Flere av konservatorene tilknyttet NKF-N tilbyr ulike tjenester. Leter du etter en konservator? Ved å bruke funksjonen "Finn en konservator" kan du finne en konservator som passer dine behov.
Medlemmer av NKF-N har også mulighet til å logge seg inn på medlemssidene, som gir tilgang til intern informasjon.
 

Ledig stilling ved Tromsø Museum

Tromsø Museum- Universitetsmuseet søker konservator (avdelingsingeniør/overingeniør) for ett års engasjement med mulighet for forlengelse

 

 

Ved Tromsø Museum – Universitetsmuseet, Seksjon for kulturvitenskap, er det ledig engasjement for ett år som konservator (avdelingsingeniør/overingeniør) med mulighet for forlengelse. Stillingen er knyttet til de arkeologiske samlingene og plassert ved seksjonens kulturhistoriske laboratorium.

Tromsø Museum – Universitetsmuseet er en del av UiT Norges arktiske universitet og driver forskning, formidling og innsamling av både naturhistorisk og kulturhistorisk materiale fra Nord-Norge. I tillegg er Tromsø Museum – Universitetsmuseet forvaltningsmyndighet for arkeologisk materiale nord for Rana kommune. Museet er organisert i to faglige seksjoner, Seksjon for kulturvitenskap og Seksjon for naturvitenskap, med underliggende enheter: Polarmuseet og MS Polstjerna og Tromsø arktisk-alpine botaniske hage.

Stillingen er knyttet til Seksjon for kulturvitenskap, og omfatter konservering av gjenstander fra de arkeologiske samlingene, samt arbeid med preventiv konservering, utstillingsmontering og feltkonservering ved behov.

 

Trykk her for mer informasjon om stillingen

  • Treff: 3089