Velkommen til NKF-N 

NKF-N er den norske seksjonen av Nordisk Konservatorforbund.
En konservator arbeider aktivt eller forebyggende for å bevare og beskytte kulturminner med spesialkunnskaper innenfor materialers kjemiske og fysiske nedbrytningsmønstre. Flere av konservatorene tilknyttet NKF-N tilbyr ulike tjenester. Leter du etter en konservator? Ved å bruke funksjonen "Finn en konservator" kan du finne en konservator som passer dine behov.
Medlemmer av NKF-N har også mulighet til å logge seg inn på medlemssidene, som gir tilgang til intern informasjon.
 

Seminar og Foredrag

Seminar: Bruk av natur på museum

Seksjon for immateriell kulturarv i Norges Museumsforbund inviterer til seminar om bruk av natur og musea sitt arbeid med dette den 16.-17.september på fjellsenteret i Lom nasjonalparklandsby.

Les mer


NKF – Faglig møte om microfading

I tilknytning til NKF-DKs symposium Analysis and imaging techniques, inviterer vi til et faglig møte om microfading, for konservatorer i Norden som bruker eller er interesserte i microfading. Onsdag 30.10.2019 kl. 10 – 12, Det Kongelige Bibliotek, Søren Kierkegaards Plads 1, 1263 København

Kontakt: 

Tina Grette Poulsson: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Birgit Vinther Hansen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Treff: 233