Velkommen til NKF-N

Velkommen til NKF-N

 
NKF-N er den norske seksjonen av Nordisk Konservatorforbund.
En konservator arbeider aktivt eller forebyggende for å bevare og beskytte kulturminner med spesialkunnskaper innenfor materialers kjemiske og fysiske nedbrytningsmønstre. Flere av konservatorene tilknyttet NKF-N tilbyr ulike tjenester. Ved å bruke funksjonen "Finn en konservator" i hovedmenyen kan du finne en konservator som passer dine behov.
Medlemmer av NKF-N har videre mulighet til å logge seg inn på medlemssidene, noe som gir tilgang til intern informasjon og forum.
 
 
 

Konserveringens dag

Våre danske kolleger har tatt initiativ til Konserveringens dag, 15. mars 2018, for å øke oppmerksomheten omkring konserveringsfaget. De har flere spennende forslag til ting konservatorer av alle slag kan gjøre for å delta.

I anledning af European Cultural Heritage Year 2018 har Nordisk Konservatorforbund taget initiativ til en fælles dag, for at gøre opmærksom på konservering og bevaring i norden: Konserveringens dag - 15. marts.

Vi håber, at du vil anvende dagen til at gøre opmærksom på konserveringsfaget, som det passer i din arbejdsform; om du er selvstændig erhvervsdrivende, museumsansat, ansat i bevaringscenter, en offentlig kulturarvsinsitution eller andet.

Der er mange måder at gøre opmærksom på konservatorfaget på:
Hold et oplæg på din arbejdsplads ang. typiske konserveringsfaglige problematikker i din hverdag.
Skriv en artikel om dit værksted i lokalavisen.
Hold åbent hus.
Inviter folk ind til gratis rådgivning.
Tag et billede af dit arbejde, og slå det op på Instragram, Facebook eller Twitter med følgende hashtags: #konserveringensdag #askaconservator #dayofconservation #EuropeForCulture #nkf_dk
Eller noget helt tredje...

Vi håber du vil være med!

På vegne af hele Nordisk Konservatorforbund

Publisert i Hva skjer

Kontakt oss

Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller gode forslag/ideer til nettsiden?
Ta kontakt her.

Følg NKF-N på Facebook og Instagram.

   

Utviklet med HTML5 og CSS3 av akzidenz