Velkommen til NKF-N 

NKF-N er den norske seksjonen av Nordisk Konservatorforbund.
En konservator arbeider aktivt eller forebyggende for å bevare og beskytte kulturminner med spesialkunnskaper innenfor materialers kjemiske og fysiske nedbrytningsmønstre. Flere av konservatorene tilknyttet NKF-N tilbyr ulike tjenester. Leter du etter en konservator? Ved å bruke funksjonen "Finn en konservator" kan du finne en konservator som passer dine behov.
Medlemmer av NKF-N har også mulighet til å logge seg inn på medlemssidene, som gir tilgang til intern informasjon.

Norske Konserves søker ny annonseansvarlig!

Vi søker en engasjert, ansvarsbevisst, åpen og hyggelig person med litt tid til overs, og som vil samarbeide med oss om å lage et spennende og variert tidsskrift. 

Som annonseansvarlig står du for å opprette kontakt med og holde kontakten med potensielle annonsører. 

Som annonseansvarlig får du:  

- Utviklet deg faglig og delta i organisasjonsarbeid 

- Utvidet ditt kontaktnett 

- Oversikt over fagmiljø  

Norske Konserves kommer ut to ganger i året, og hvis man er god til å overholde deadlines er dette bare bra. Den forventede tidsbruk på vervet vil variere avhengig av sesong. 

Stillingen er et frivillig verv i NKF-N, men reisekostnader til og fra redaksjonsmøter kan refunderes. Det betyr at uansett hvor i Norge du holder til, så kan du være med hvis du vil. Det arbeides dessuten på at medlemskontingenten til redaksjonens medlemmer refunderes/blir betalt av NKF-N. Opplæring vil bli gitt, og du vil bli støttet av dyktige og erfarne redaksjonsmedlemmer.  

Hvis du kjenner på at dette er noe du kunne tenke deg å engasjere deg i, så er du hjertelig velkommen til å skrive tilbake til oss og så tar vi det derfra. Har du spørsmål om vervet, er det mulig å kontakte nåværende annonseansvarlig Ellen Sagen på tlf.: 93405244 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du kan også melde din interesse direkte til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Med vennlig hilsen,  

Redaksjonen i Norske Konserves

© Nordisk konservatorforbund - Norge. 
Laget av akzidenz med CSS og Joomla